За възстановяване от алкохолна зависимост моявт съпруг ползва капките Алкофитал

За възстановяване от алкохолна зависимост аз започнах да давам на моя съпруг капките Алкофитал, защото той имаше много силна пристрастеност към алкохола

възстановяване от алкохолна зависимост

Възстановяване от алкохолна зависимост е много дълъг и труден процес. Аз започнах да давам на моя съпруг капките Алкофитал първо тайно. прочетох за тези капки в интернет и реших, че трябва да опитам. За мен е важно, че тези капки предизвикват непоносимост към алкохола. За моя съпруг това също е важно. Той трябва да се откаже от алкохола, защото вече има сериозно заболяване, което трябва да се лекува. Съпругът ми има проблеми със сърцето, и поради тази причина трябва да спре да пие.

Най-добро възстановяване от алкохолна зависимост се постига, когато и зависимият от алкохола е решен да се откаже. За да стане това аз проведох много разговори с моя съпруг. Накрая той се съгласи да взима капките Алкофитал, като аз изобщо и досега не съм му казала, че съм му ги давала тайно.

Капките Алкофитал не само гарантират възстановяване от алкохолна зависимост. Благодарение на тях аз мога да кажа, че съпругът ми не пие така, както пиеше преди. Минало е не чак толкова много време от самото прочистване, така че няма как всичко да е съвсем наред.

Надявам се, че с течение на времето той ще се подобрява. Още повече, че в момента не пие алкохол, но не взима и капките Алкофитал. Това е огромен напредък и успех за него!

Х.В. от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.