Възпален черен дроб лекувам с капките Хепавитал

Възпален черен дроб лекувам с капките Хепавитал, без да съм взимал друго лекарство – справям се само с диета и билки. Това е много добре за черния дроб

vazpalen-cheren-drob

Възпален черен дроб не е чак толкова опасно заболяване. Не е като да има възпаление на белия дроб. Особеното на възпалението в черния дроб е това, че не се усеща, не боли чак толкова много. Не е като да те боли жлъчката, например, или нещо друго.

За здравето на черния дроб е много важно да се ходи редовно на преглед. Защото иначе няма как да се „хване“ това заболяване. Както и повечето заболявания на черния дроб. Много е важно също така да се пази и диета. Аз имам възпален черен дроб от сравнително кратко време. Затова и пораженията не са толкова големи. Мисля, че най-добре е да се започне лечението с нещо по-щадящо за черния дроб, и да се види дали ще помогне, и чак тогава да се взимат лекарства.

Аз лекувам моя черен дроб с капките Хепавитал и малко строга диета. Диетата няма смисъл да ви я казвам, защото тя ми е назначена от диетолог, който е започнат с моя случай.

Капките Хепавитал са идеални за приложение, когато има възпален черен дроб. Сега моя черен дроб е с намалени размери и се чувствам много добре. Билките в капките Хепавитал свършиха чудесна работа, и аз съм много доволен от крайния резултат.

Герган Димитров от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.