Вътрешна мотивация и билки – най-добрата комбинация за отказване от алкохола

Аз твърдя, че отказване от алкохола е възможно

 

пиене
Вътрешна мотивация и билки – най-добрата комбинация за отказване от алкохола

Първо искам да кажа няколко думи за себе си. На 43 години съм, разведен, бивш зависим от алкохола, с нова приятелка и още по-добра работа. Колкото и странно да звучи, всичко хубаво в моя живот започна да се случва след като спрях да използвам алкохола за извинение или да търся подкрепа от него. Аз съм стигнал до заключението, че човек, ако сам не реши да направи каквото и да е, няма как да постигне нищо и никой не е в състояние да го накара да направи каквото и да е.

Моето отказване от алкохола се случи и стана възможно именно когато реших, че аз го искам и за себе си го правя. За да не се случи така че да се откажа по никое време или без време, аз започнах да използвам билковите капки Алкофитал. И не сгреших като избрах тях. Билковите капки ми помогнаха да имам малко повече сигурност в отказването на алкохола, защото те предизвикват непоносимост, когато се употребяват и в същото време се пие алкохол. Така аз успях да намаля количеството алкохол, което изпивам, като в същото време започнах да излизам по-рядко и още по-рядко да се събирам с хората, с които пиех преди. така постепенно и във времето аз се приобщих към нови хора и придобих други навици. Не си мислете, че всичко се е случило за една седмица. Бяха ми необходими две години и малко, но нито за миг не съжалявам за това време, защото сега съм много по-добре.

Мирко Топалов от Казанлък

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.