https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Важни истини, които ще ви направят по-силни!

0

Тези важни истини се знаят от всички, но често ги забравяне. Затова е добре да си припомним какво точно зависи или не зависи от нас

истини
Важни истини, които ще ви направят по-силни!

Не важно колко искрен, добър или грижовен е човекът – той винаги ще е заинтересован повече от собствените си, а не от вашите проблеми

Дори и най-внимателният любовник няма да може да разбере кое „копче” да натисне, ако не му подскажете. Най-справедливият работодател на света не се досеща, че ще ви вкара в гроба, ако продължавате да се съгласявате да поемете цялата работа.

Повечето хора вземат толкова, колкото им позволите, затова се старайте да определите и поддържате пределно допустими граници, за да не . разрешите на някого да ви се качи на главата. Силните хора не се страхуват да казват „не”, котата не искат да правят нещо, защото знаят, че ако сами не се застъпят за себе си, никой няма да го направи.

Не може да угодите на всички. Ако слушате и изпълнявате всичко, което хората искат от вас, ще се превърнете в безжизнено, безформено и безчувствено размазано петно.

Невъзможно е да угодите на всички! Винаги ще се намери някой, който ще каже, че живеете неправил но или сте избрали погрешен път. Ще ви критикуват независимо с какво се занимавате, така че просто правете това, което обичате. Защото единственият съдия, който трябва да слушате, сте самите вие.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.