https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

В света на магията – невидимите провокатори на нашето здраве и щастие

0

В света на магията живеем не само ние, но дори и онези, които са напуснали нашия свят

 магията
В света на магията – невидимите провокатори на нашето здраве и щастие

Според древните нашият свят се състои от седем измерения. Ние живеем в триизмерно пространство и само единици са хората, които се опитват да се научат да трансформират пластовете на тънкия свят и се сблъскват с многомерността. Какви изненади могат да ни очакват?…

Да разгледаме ситуацията с двуизмерния свят – с оси X и Y. Това е плоският човек. Щом започнем да възприемаме света в друго измерение, се появява оста Z. Това означава, че от плосък човекът се превръща в обемен, изправил се е. Всеки, който успява да проникне в света на енергиите, да ги почувства, придобива още една характеристика. И щом усетим първите резултати от взаимодействието с този свят, на първо място идва страхът от среща с непознатото. За някои това може да бъде опасно.

ДЕМОНИТЕ СА НАВСЯКЪЛЕ…

Страхът на новака привлича тъмните същности – хищниците на тънкия свят, и те започват да го хапят. Човекът сънува кошмари, измъчват го тревога, мрачни предчувствия и други „прелести“. И първото, което му се иска да направи, е да избяга от враждебното пространство, да легне, да стане плосък, да има в съзнанието си и световъзприятието си само осите X и Y.

Но не се получава. Магическите практики са своего рода еднопосочен билет. И дори покаянията в църквата от рода на: „Грешна съм, гадаех, леех восък“, няма да ви върнат в двуизмерното пространство. Развитието на духа е необратим процес.

ОБЛИЧАМЕ БРОНЯ

Хората, които се занимават с магически и духовни практики, могат да се разделят на два типа. Едните се страхуват, другите – не. Съветът към вторите, преди да започнат да гадаят и медитират, е да си сложат броня. Влизате в клетката на тигъра, но носите желязна ризница, през която той не може да ви докосне.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.