В недалечно бъдеще мъжете ще се откажат да правят секс с истински жени

Истинските жени ще бъдат заменени от секс роботи, прогнозират експертите

жени
В недалечно бъдеще мъжете ще се откажат да правят секс с истински жени

Както стана ясно в статия, публикувана в Дейли Мейл, човекът на бъдещето ще е от така нареченият цифрово-сексуален тип. Той ще признава един истински, близък афинитет само с андроиди или хуманоидни роботи.

Според учените от университета в Манитоба (Канада) дори жените, работещи в секс индустрията (проституция, порнография), ще изчезнат. Става въпрос за простотата и сигурността на контактите с роботите. Те изпълняват всички желания на своя собственик и никога не заразяват венерически болести. Също така, несъмнено предимство е, че човек ще може да избере точно една изкуствена жена, според идеите си за красота. А и женският робот никога не казва: Не мога сега! Болиме главата! Изморена съм…

Между другото, преди известно време стана ясно, че жените по-често от мъжете губят интерес към секса. Изследването показа, че представителите на нежния пол, които са били с партньора си повече от година, не са имали интерес към секса по-често от тези, чиято връзка е продължила една година или по-малко. Като цяло, 34% от жените и 15% от мъжете са попаднали в групата на хората, които не са се интересували от секса. 62% от жените и 53% от мъжете в тази група са загрижени от липсата на интерес към секса.

Сексът е интересен и желан по-малко от жените, които са имали 3-ма партньори или малко повече през изминалата година. от изследването също така стана ясно, че участниците, които са имали деца под 5-годишна възраст и тези, чиито сексуални предпочитания са различни от тези на техните партньори, също често са отказвали секс. Мъжете не са имали интерес към секс поради болести, предавани по полов път, проблеми с психическо и физическо здраве, липса на емоционална близост и негативен сексуален опит.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.