https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Успокояващи съвети за жени

0

Това са успокояващи съвети за жени, които ще помогнат на дамите да намерят спокойствие и тишина в забързания ден

jeni
Успокояващи съвети за жени

Нервността най-често е пречка да се вземе правилно решение в трудна ситуация.

Добре е да спазваме старата мъдрост, според която трябва да не вредим с думите си. Тревогите и обидите не трябва да звучат във въздуха, в който искате да усетите любов.

Не се съсредоточавайте само върху един проблем и не го предъвквайте отново и отново. Това най-често провокира инфарктите и инсултите. Мислете за много и различни неща.

Прогонвайте тъжните мисли. Ако времето ви е запълнено, няма да ви остане и минутка за тъга. При това е важно да формулирате за себе си ясна и благородна цел и самата мисъл за нея ще всели у вас радост.

Излекувайте умората си. Тя предизвиква раздразнителност и като следствие – обтегнати отношения с околните. Най-често се появява заради не умението разумно да разпределите времето си. Трябва само за два дни седмично да се откажете от измислените необходимости и да се поглезите с мечти в приятно обкръжение.

Ако няма кого да обичате, обикнете себе си. Научете се да се обичате и да си доставяте минути на наслаждение: вана с рози, масаж с масла, подарете си посещение на хубав концерт или филм, чашка кафе в някое романтично кафене.

Всеки вижда у нас това, което иска да види. Но тази негативна настройка не трябва да стане част от нашия живот. Важно е да помним, че ние не сме това, което мислят за нас, а това, с което живеем и на което се надяваме. Не застилайте пътя си с коментарите на другите и още повече с обидата от тях. Добре е да имате положителна настройка и своя неповторима посока в живота.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.