https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как да предизвикаме успехите?

0

Изглеждате добре, възпитани сте, гордеете с отличното си образование. Въпреки това успехите не са нито в личния, нито в служебния ви живот

Успехите идват тогава, когато положим истински усилия за тях. Успехите идват при хора, които са мотивирани да постигнат крайната си цел. И най-вече – когато знаем какво искаме. Защото, ако не знаем какво искаме, може да полагаме много усилия, и въпреки това да не постигаме нищо.

Как да предизвикаме успехите?

Причината вероятно е в поведението ви, смятат Джоузеф O’Конър и Андреа Лейджис. Те са автори на книгата“ Коучинг с НЛП“, издадена от „Колибри“.

Неразбираемото й на пръв поглед заглавие е съставено от два основни термина в съвременната психология. Коучът е нещо като треньор. Това е специалист, който прилага определена методика за стимулиране на мисленето на клиентите си. Целта не е да им дава готови отговори, а те сам да стигнат до правилните изводи. Това трябва да им помогне да променят поведението, а оттам – и живота си, в желаната посока. Невролингвистичното програмиране (НЛП) е вид психотерапия, в чиято основа са неврологията, лингвистиката (начинът, по който използваме езика) и програмирането (начинът, по който подреждаме действията си така, че да постигнем целите си).

Авторите предлагат конкретни упражнения, чрез които, твърдят те, бихте могли да сбъднете дори най-смелите си мечти, пише вестник „Всичко за семейството“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.