Усетих истинския живот след като отказах алкохола

Отказах алкохола и нещата ми започнаха да се нареждат много по-бързо, отколкото съм очаквал

 

alko
Усетих истинския живот след като отказах алкохола

Аз имах проблем с алкохола много дълго време. Много години пиех, гуляех и не се интересувах от нищо. Станах зависим от алкохола и това по някакъв начин повлия на живота ми. Изоставих всичко, от което преди се интересувах. Не слушах предупрежденията на близките ми и приятелите. А животът си минаваше. Ето ме вече на 34 години, не съм женен, нямам деца, семейство…Опитвах се да завържа някакви познанства с жени, но явно алкохолът ги отблъсквал. На мен това ми беше проблем дълго време – за всичко обвинявах алкохола, а не си давах сметка, че аз съм този, който го пие, аз съм този, който прави глупостите.

Не признавах проблема пред себе си и затова не можех да го реша. В момента, в който си дадох сметка, че проблемът е в мен, аз започнах малко по малко да го решавам. За начало спрях да се виждам с приятелите, с които пиех. То не че ми бяха и кой знае какви приятели, но все пак… Започнах да ходя на сбирките на Анонимните алкохолици. Започнах и да взимам капки за преодоляване на алкохолната зависимост. Капките се казват Алкофитал и все още ги употребявам, защото не съм много сигурен в себе си. Капките ми подействаха много добре и ги препоръчвам на всеки, който има този проблем. Благодарение на тях аз отказах алкохола.

С.Ф.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.