https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Упражнения за отслабване на корем, бедра и дупе

0
Стегнете корема си с нашите упражнения

Стегнете корема си с нашите упражнения

Ако искате да отслабнете най-добрият начин за това е разумно да съчетаете физическото натоварване и ограниченията в храненето. Относно храненето има много информация за различни диети, от които вие можете да изберете някоя по избор. Що се отнася до физическото натоварване, трябва да си изградите няколко правила, които, ако изпълнявате ще доведат до желания от вас резултат.

Правило номер едно!

Стегнете корема си с нашите упражнения
Стегнете корема си с нашите упражнения
Натоварването трябва да бъде постоянно. За да отслабнете трябва да тренирате всеки ден, по възможност без да пропускате. Може да направите изключение ако сте болни или не се чувствате добре.

Правило номер две!

Организмъг бързо привиква към постоянното натоварване и ефекта от спортуването намалява. От тук следва извода, че натоварването трябва равномерно да се увеличава – оптимално това трябва да се прави през две седмици. Ориентирайте се по интуиция през колко време да променяте спортния си режим.

С помощта на регулярни упражнения можете просто да отслабнете, а можете и да коригирате конкретни части от вашето тяло. Направимер ако искате да свалите килограми от корема правете коремни преси.

Ето няколко комплекса упражнения, конкретно за отлабване на различни части от тялото.

Плоският корем е мечта на всяка жена
Плоският корем е мечта на всяка жена
Ефективни упражнения за отслабване на корема, бедрата и дупето.

Упражнения за ръце и гръдна клетка. Тези упражнения ще бъдет по ефективни ако използвате гирички. Легнете на земята и разтворете ръце в страни, вземете гиричките и ги вдигайте спускайте ръцете пред себе си 10-15 пъти. След това отново в легнало положение хванете едната гиричка с две ръце, изпънете ги пред себе си и докато вдишвате бавно вдигайте ръце докато стигнат зад главата ви. На издишане се върнете в изходно положение. Повторете упражнението също 10-15 пъти. След постоянно и регулярно повтаряне на тези упражнения гърдите ви ще се изпънат, също така ще отслабнат ръцете ви. Не забравяйте постепенно да увеличавате натоварването.

Следващото упражнение е за талия. Разтворете крака на ширината на раменете си и разтворете ръце паралелно на пода. В това положение се накланяйте напред завъртайки тяло наляво и на дясно, като се старайте да докоснете с пръсти пода. Правете по 15 повторения във всяка посока като се старайте да не сгъвате краката в коленете. Още по-ефективно е ако зад врата си поставите пръчка и изпълнявате упражнението държейки я с ръце.

Упражненията за бързо отслабване на корема са най-важната част от нашата статия. Плоският и стегнат корем е мечта на всяка съвремена жена. Това дава възможност да се носи практически всякаква дреха и ще изглеждате перфектно.

1Легнвете по гръб така, че да можете да се хванете за нещо неподвижно, например мебел или радиатор. Хванете се с ръце и сгънете краката си в коленете. На вдишане ги вдигайте към главата си, на издишане ги връщайте в изходно положение. Упражнението се повтаря 10-15 пъти. След това седнете на пода и закрепене краката си отново за нещо неподвижно. Сгънете коленете си и започнете да правите коремни преси, спускайки и вдигайки тялото си. Повторенията тук са 20-25, като постепенно увеличавате натоварването. Ще имате истински плосък корем.

Мнозина разбира се ги вълнуват други места от тялото – как да отслабнат в бедрата и дупето. За целта трябва да се правят следните упражнения. Разтворете крака на ширината на раменете си, поставете ръце на талията и започнете да правите клакания колкото можете по-ниско, без да отлепвате петите от пода. Дишайте равномерно и дълбоко. Повторения 10-15пъти, с постоянно увеличаване на натоварването.

От изходно положение направете дълга крачка и в това положение с ръце зад гърба започнете да спускате задното коляно до пода. После сменете краката и повторете 10-15 пъти. Това упражнение за бедрата е изключително ефективно и ще усетите ефекта му до няколко седмици. Бедрата ви ще се стегнат и отслабнат.

Не забравяйте, че трябва постепенно да увеличавате натоварванвето. Изпълнявайте редовно упражненията и ще се радвате на стройно и здраво тяло.

Може би ще ви е интересно да прочете кои са най-честите грешки при отслабването

, както и лятна диета за отслабване
Непоследък на пазара се предлага билковит продукт Хепавитал, който е за прочистване на черен дроб, жлъчка и усвояване на мазнини. Тази капки са неделима част от всяка диета за отслабване, тъй като голяма част от проблемите с наднорменото тегло са свързани с работата на черния дроб. Повече подробности за Хепавитал, можете да прочетете тук.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.