https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Упражнения със стол извайват супер тяло

0

Опитайте да направите у дома тези упражнения със стол, които със сигурност ще се отразят добре на вашата фигура

стол

Не е необходимо да посещавате фитнес залата или да си купувате скъпи уреди. Достатъчно е да имате желание да тренирате редовно. Тогава и столът ще ви помогне да постигнете мечтаната фигура.

1. Фиксирайте облегалката на стола
към стената, за да е стабилен. Подпрете се с ръце на пода, а краката поставете на седалката му. Дланите трябва да са точно под раменете. Стегнете корема, задръжте тялото в една линия от главата до петите. С вдишване повдигнете левия крак, след това го сгънете в коляното странично и го придвижете до левия лакът. Бавно се върнете в изходно положение и издишайте. Повторете по 10-15 пъти с всеки крак.

2. Застанете с гръб към стола и се подпрете на опънати ръце. Десния крак изнесете напред, успоредно на пода. Левият е сгънат под прав ъгъл в коляното. От това положение с вдишване сгънете лакти и направете дълбок клек, без да променяте положението на опънатия крак. Погледът е насочен напред. С издишване се върнете в изходно положение. Повторете по 8-12 пъти с всеки крак.

3. Застанете с гръб към стола на метър от него и поставете едното ходило на седалката. Дръжте корпуса прав, коремът и тазът са стегнати. Без да се навеждате напред, с дълбоко вдишване се отпуснете надолу до прав ъгъл в коляното на опорния крак. С издишване подскочете нагоре, като мощно и бързо разгъвате коляното на работещия крак. Меко се приземете в положение А. Повторете по 10-15 пъти първо с единия, а след това с другия крак. Помагайте си с ръце при подскоците.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.