https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Уникална рецепта за лечение и профилактика на рака

0

Една уникална жена представя своята уникална и същевременно проста рецепта, с която години наред е доказала, че има начин чудовището на 21 век – ракът да бъде победен или да се предпазим от него.

Д-р Йоанна Будвиг е химик с докторска степен по физика и химия, фармацевт и главен консултант по лекарствата и мазнините в Германия. Години наред тя проучва болни от коварната болест, с цел да намери корена, основата на заболяването и причината, поради която толкова много хора страдат от нейните разновидности. И разбира, че ракът всъщност е заболяване, в което като главен проблем е залегнала липсата или неправилното комбиниране на мазнините, приемането на грешните мазнини. Тази нейна позиция предизвиква много полемики и конфликти в научните и медицински среди, както и с различните производители на преработени мазнини. Тя обаче си остава убедена в своята теза, посвещавайки половината от своя съзнателен живот, за да докаже на практика твърденията си, като прави изследвания, в които влизат преди всичко нейни приятели-лекари, техни близки. Те вместо да се подложат на химиотерапия или лъчетерапия, търсят помощ от нея.

С течение на времето, позицията на д-р Будвиг навлиза все повече и по-сериозно в научните среди. През 2006 година е факт и първият Германски холистичен раков център. Прилаганата диета за онкоболни в него е базирана изцяло на предписанията на д-р Будвиг.

След редица проучвания, Йоанна Будвиг установява, че в кръвта на тежко болни пациенти с рак съществува дефицит на някои основни съставки за човешкия организъм, носещи имената фосфатиди и липопротеини. Нейно е и откритието, че тези съставки могат да бъдат набавени за около три месеца от всеки и когато това се случи, образувалите се тумори постепенно се свиват, изчезват слабостта и анемията, а жизнените сили се възстановяват. Според д-р Будвиг, тя е открила и един лесен, естествен начин, по който човек може да си набави тези основни съставки, така важни за човек в неговата ежедневна диета. Комбинация от само две естествени храни може не само да предотврати рак, но и да го излекува.

images (33)Тези храни са органичното ленено олио и quark /прясно сирене или извара/. За да имат ефект обаче, е задължително да бъдат консумирани заедно. Всеки ден трябва да се изяждат около 120 грама прясно сирене или извара, разбъркано с 45 мл ленено олио. Сместа трябва да е добре разбъркана, за да не оставя капчици мазнина, след което се хапва. Не се притеснявайте, смесени така, двте съставки няма да ви пратят директно в тоалетната за часове наред.

Д-р Будвиг свидетелства, че тази природна формула може да бъде използвана терапевтично за предотвратяване на рак, мозъчен инсулт, атеросклероза, сърдечен инфаркт, хипертрофия на простатата, стомашни язви, екземи, артрит, и даже имунен дефицит. От години тя е използвана не само в Германия, но и в цяла Европа.

Правилата за хранене на д-р Будвиг, които също са важни за предотвратяване на рак или неговото излекуване:
– Не на месото! Рибата също е изключена.
– Абсолютно не на свинското месо!
– Не на колбасите!
– Не на захарта и бялото брашно!
– Не на преработените храни и консерванти от какъвто и да е вид!
– Не на консервите!
– Не на хидрогенираните мазнини и на трансмазнините!
– Забранени са тестените сладкиши, торти, пасти, сладки, макароните от бяло брашно.
– Ако макароните са направени от елда или пълнозърнест ориз, са разрешени.

Макар и да статията да няма статут на лекарско предписание, добре е човек да се замисли какво консумира днес и макар да ви се струват /поне на някои от вас/ абсурдни горните твърдения, замислете се преди 100-на години, когато хранителната индустрия не е обстрелвала потребителите си с въпросните продукти, колко разпространен е бил ракът под всякакви форми? Не можем да живеем изолирано и изцяло природосъобразно, но можем да се постараем максимално да намалим вредното влияние върху клетките си на тези „храни“, направени от Бог знае какво/ с изключение на месата/. Ключът към здравето често е в нашите ръце, а ние дори не го осъзнаваме.

 

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.