Уникална рецепта за добро здраве от професор Мермерски

Професор Христо Мермерски е известен с това, че е превърнал природолечението в новата медицина, която нежно, но категорично лекува много болести и състояния. Неговите изследвания в света на билките и тяхното уникално съчетание, за да се получат лечебни субстанции, са дали на нас – пациентите, множество алтернативи на химическите лекарства.

Също, както и следващата рецепта, за приготвянето на която ви трябват точно четири съставки – мед, чесън, орехи и лимони, но която цери голям арсенал от злокачествени заболявания и състояния за човека. Може да подсилите имунитета си на праха на есента, а също и да възстановите хормоналния дисбаланс. Последните изследвания показват, че дори нещо така сериозно като различни онкологични проблеми, могат да бъдат разрешение пак с помощта на това лечебно средство. Ето какво точно ви трябва за универсалната рецепта за добро здраве на професора:

– 12 средно големи глави чесън;
– 15 лимона;
– 1 килограм мед;
– 100 гр. покълнали пшенични семена;
– 400 гр. пресни орехови ядки.

dsc_0048d0b0След като се снабдите с нужните продукти, смилате на едно орехите, семената пшеница и чесънът. След като са добре смлени, към тях биват добавени и пет лимона, смлени с корите. Сместа трябва да бъде смесвана в емайлиран съд, а не метален или пластмасов. След това се добавя и сока на прясно изцедените десет лимона и накрая медът. Всичко това добре се разбърква и се насипва в чисти и сухи буркани. Съхранява се задължително в хладилник. След три дни вече може да си вземате от сместа по една-две супени лъжици на ден.  

Според проф. Мермерски това е вълшебна смес, която изключително добре повлиява такива заболявания, като сърдечно-съдови, болести причинени от слаба имунна система, ето защо е чудесно средство за нейното подсилване, както и  пречистване на черния дроб, спомага за подобряване на паметта и мозъчната дейност, предпазва от инфаркт и инсулт, унищожава раковите клетки и туморите.

Профилактично сладко-пикантното лечебно средство, се приема три пъти дневно по две супени лъжици 30 минути преди хранене. За лечение – две супени лъжици на всеки 2 часа.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.