https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Уникална диета за уникални резултати

0

Ако се опитвате да отслабнете и искате наистина да има ефект от усилията ви, опитайте следната диета, чиято цел е да пречисти храносмилателната система. Диетата се състои в консумацията на специална супа, която може да се комбинира с други два или три продукта, от които може да ядете на воля. Най-хубавото е, че колкото повече су­па ядете, толкова повече мазнини изгаряте, и в крайна сметка изгаряте повече, от­колкото приемате.

Ето и рецептата, по която се приготвя „магическата супа“:

Необходими са ви: 1 голяма глава кромид лук, 2 домата, 1 малка зелка, 2 зелени чушки, 1 гла­ва целина и 1 кубче сух зеленчуков бульон.

диета със супа

Налейте тенджера с вода (количество по ваше желание) и добавете зеленчуците, които предварително сте нарязали на средно големи парчета. След като водата заври, варете 10 минути на силен огън, а после варете на тих огън, докато зеленчуците омекнат. От така приготвената супа можете да ядете през целия ден в не­ограничено количество.

Ето и седмичното меню, което трябва да спазвате:

Забранена е консумацията на хляб, алкохол, пърже­ни продукти.

Можете да пиете вода, кафе, чай, пло­дов сок, обезмаслено прясно мляко.

Първи ден: Можете да консумирате не много сладки плодове с ниска калоричност и супа. Не яжте банани!

Втори ден: Яжте супа и колкото искате зеленчуци – пресни, приготвени на пара или на фурна. Избягвайте консумацията на фасул, грах и царе­вица. За вечеря можете да хапнете карто­фи с малко масло.

Трети ден: Позволени са неограничени количества плодове и зелени зеленчуци + супа. Ако до този ден сте спазвали точно указанията, би трябвало теглото ви да е спаднало с около 2 килограма.

Четвърти ден: В този ден е позволено да ядете банани до 8 броя за деня, обезмаслено прясно мляко + супа. През четвъртия ден орга­низмът ви ще има нужда от калий, захари, протеи­ни и калций. Бананите и прясното мляко са богати на захари и ще намалят захарния глад.

Пети ден: Консумирайте от 300 до 600 гр. телеш­ко месо, 6 домата и су­па. Освен това трябва да изпиете поне 8 чаши во­да, за да пречистите организма.

Шести ден: За целият ден можете да изядете най-много три телешки пържоли, зелени зеленчуци и супа. За разнообразие можете да замените телеш­кото месо с риба, приготвена на скара или с варено (печено) пиле без кожа.

Седми ден: През този ден консумирайте кафяв ориз, плодове и зе­ленчуци, и разбира се супа. Можете да ядете от всичко, колкото ви се иска.

Ако спазвате стриктно указанията на тази диета, то за една седмица ще свалите между 5 и 7 килог­рама. Диетата може да се прилага най-много вед­нъж на три месеца, защото организмът се изтощава и ако я прилагате по-често можете да си докарате ня­коя болест.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.