От безхаберие превърнах обикновената умора в хронична

Умора – това е състояние, което трудно може да се дефинира, защото има различни видове умора, и защото различни фактори ѝ влияят

умора

Умора може да се почувства и след осем часа работа, както и след час прекаран в компанията на приятели. Кога и как ще ви застигне умората – това е мистерия. Не е мистерия обаче моето безхаберие. Абсолютно не обърнах внимание на умората, която трупах.

Моята умора не беше следствие само на работата. Да, аз работех много по онова време, но се бях затворила в една спирала от еднообразие, от ужасно всекидневие. И не на последно място – аз спрях да правя разлика между дните. Всички ми се струваха едни и същи. И по-лошото е, че не правех нищо, за да разнообразя малко. Не знам дали е било рутина това, но ми причини ужасни вреди.

Заради всекидневната умора, която трупах, аз започнах да имам проблеми със съня. Късно заспивах, рано се събуждах. През почивните дни беше същото. Един ден просто рухнах. Не, не заспах, а избухнах. Изпаднах в дива агресия. Направо подивях.

Тогава си дадох сметка, че не просто трябва да спра, а и да намеря начин да се възстановя. Така започнах да употребявам капките Стресовитал – единственото средство, което ми помогна. Благодарение на капките Стресовитал, който взимам вече седем месеца, аз спя добре, отпочинала съм, спокойна съм и най-вече – не трупам умора.

Препоръчвам капките Стресовитал на всички, които искат да се възстановят и да не превръщат обикновената умора в хронична.

Спаска Делева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.