https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Стегнете тялото с две лесни упражнения

0

Почивката е хубаво нещо, но обикновено по време на нея така се отпускаме, че тялото губи формата

tyaloto
Тялото лесно може да се обезформи и да загуби формата, която с упорит труд сме постигнали. Наложете си да започвате деня край морето с кратка гимнастика, стягайте бедра за плажа и на плажа.

Тялото може и лесно да се стегне, ако си наложите често и редовно да правите дори и само тези две упражнения. Колкото по-дълго време спазвате вашия, макар и ограничен двигателен режим, толкова по-добре ще ви се отрази това. Важно е да не се ограничавате само с един ден, в който да спазвате този двигателен режим. Постарайте се всеки ден да отделяте поне 20 минути за упражнения.

Упр. 1: Застанете в изправен стоеж с разтворени крака малко по-широко от раменете. Кръстосайте ръце на нивото на таза. Приклекнете, а след това подскочете колкото можете по- високо, като изнасяте ръце нагоре и встрани. Приземете се в клек и изпълнете 15-20 повторения.

Упр. 2: От изправен стоеж направете дълбок напад напред с десния крак. Изтлайскайте се с него, но вместо да се връщате в изходно положение, леко се обърнете на левия крак вдясно и отново се отпуснете в напад. Продължавайте да се движите по посока на часовниковата стрелка, до- като не опишете полукръг (6-7 напада). Повторете същото обратно, за да се върнете в първоначалната позиция. След това разменете краката – направете напад напред с левия крак и се завъртете в обратната посока.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.