Трудна връзка ми съсипа нервите

Проблеми в работата и трудна връзка с бившия ми партньор ми съсипаха нервите и ме докараха до състояние на нервен срив и стрес

trudna-vrazka

Трудна връзка и много проблеми в работата станаха причина да имам проблеми с нервите. Това продължи по-дълго, отколкото можех да предположа. Все си мислех, че в един момент всичко ще свърши, но не стана точно така.

Първо разбрах, че той ми изневерява. Отрече, отказа да напусне жилището ми. Аз имах доказателства. Една година продължи агонията. Една година страдание с него.

По същото време, освен проблемите с моята трудна връзка, се появиха и проблеми в работата. Не знам защо нещастията са като навързани, но дойде ли едно, със сигурност ще го последва още едно. Изпаднах в стрес. Добре е че трудно се поддавам на подобни провокации. А и със сигурност имам малко тренинг. Животът ми не е бил от най-лесните и съм се научила да се справям.

Затова направих всичко възможно да не се стигне до употреба на антидепресанти и други по-сериозни неща. Започнах да взимам билкови капки за успокоение. Тези билкови капки се казват Стресовитал. Те ми помогнаха да се стабилизирам, да се взема в ръце и да действам. Направих си една сметка, че за четири месеца съм успяла да си стъпя на краката. Да си подобря съня и самочувствието, също.

Другото хубаво на капките Стресовитал е това, че не ми пречеха да си гледам работата и да съм в кондиция през деня. препоръчвам ги на всеки, който има подобни проблеми, или просто иска да се освободи от стреса.

Красимира Кузманова от Пловдив

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.