https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Тревожно разстройство овладях с капките Стресовитал

0

Аз имах тревожно разстройство, с което успях да се справя, благодарение на невероятния билков продукт Стресовитал

trevojno razstroistvo
Тревожно разстройство е едно доста неприятно усещане, което няма как да бъде контролирано.

Поглеждайки назад, едва сега осъзнавам, защо се чувствах толкова неудобно и изтощена просто да бъда нормален човек. Чувствах се така, все едно бях прекарала няколко години от моя живот на въже, което изведнъж се е скъсало, и аз стремглаво съм започнала да летя към пропастта.

Не знаех нито как да се справя, нито дали мога да се справя. Беше ужасно. Бях в капана на моя собствен ум.

Когато се налага да се живее с тревожно разстройство, животът е едно доста екстремно преживяване. Тревожих се за какво ли не. Изпадах в паника дори ако трябваше да отида до магазина. Предпочитах да пазарувам в малки, квартални магазинчета, където да няма толкова много хора, като в големите търговски вериги.

Времето минаваше, а аз не можех да се справя с моето тревожно разстройство. Беше ми трудно, беше ми почти невъзможно.

Така започнах да ходя на терапия, а след нея да взимам билковите капки Стресовитал. Според терапевтката ми аз трябваше да направя тримесечна терапия с билки, за да може да се проведе едно по-щадящо лечение, а спокойствието да настъпи плавно. Факт е, че вече четири месеца употребявам капките Стресовитал и се чувствам не само спокойна, но и много уверена в себе си.

Марина Борисова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.