https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Нямам тревоги и притеснения, откакто взимам капките Стресовитал

0

Nervous young man biting his nails

Тревоги и притеснения изпитва всеки, но не всеки има способността да ги овладее самостоятелно

Нямам тревоги и притеснения, откакто взимам капките Стресовитал
Нямам тревоги и притеснения, откакто взимам капките Стресовитал

Аз имам богат опит с депресията, тревогите и притесненията, които развих в един период в университета, където бях толкова зле, че развих хранително разстройство. Не е типично за мъж да изпитва разни тревоги и да се скапва по този начин, но на мен ми се случи. Може да се случи на всеки, затова трябва да се говори и да се споделя. Поне аз започнах да се подобрявам, откакто започнах да говоря с близките ми за моето състояние.

Когато имам някакви тревоги и притеснения, аз не мога да дишам правилно, сърцето ми започва да бие толкова бързо, че имам чувството, че ще припадна всеки момент. В такива моменти започвам да си мисля, че всяко решение, което взимам, е погрешно. Тотална несигурност и обърканост…

Не е лесно, нито е приятно да се живее с излишни тревоги и страхове, но хората са различни. И именно защото са различни, преживяват и нещата по различен начин.

Сега аз преборвам това състояние с терапия, която включва посещение на психолог и капки Стресовитал. Не желая да взимам нито успокоителни, нито антидепресанти, и поради тази причина спрях избора си на този природен продукт.

От три месеца взимам капките Стресовитал, и споделям своите впечатления, а те са – чувствам се по-добре, по-сигурен в себе си и много по-устойчив. Нека всеки, който усеща поне малко безпокойство, да започне да взима капките Стресовитал. Това е една навременна и напълно достатъчна мярка за справяне със стреса и преодоляването на състояния, които включват тревоги, притеснения и безпокойство.

Любомир Т. от София на 31 години

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.