Нищо в този живот не ме радваше!

Този живот ми се струваше много прецакан. Не заради друго, а защото с каквото и да се захвана, все не ми се получаваше. Може би аз бях виновна

този живот

Този живот не е свършил, въпреки че на мен много ми се искаше да е свършил, да го няма. Това беше преди година, което не пречи понякога да се сещам за този неособено хубав период. Аз съм на 37. Няма как скоро да свърши този живот, освен ако аз не му сложа края. Де факто няма за какво точлкова да се притеснявам – здрава съм, имам хубава работа, получавам добри пари за нещо, което не отнема цялото ми работно време. Родителите ми са добре, близките ми – също! За какво да се тревожа? Че нямам мое семейство, любим мъж и дете? Какво толкова, все ще се намери някой… Е, преди време не разсъждавах така и много страдах заради факта, че нямах приятел.

Аз все още нямам приятел. Не знам дали ще имам, но се успокоих. Започнах да пия едни капки Стресовитал. Билкови капки, за успокоение, за кондиция, за по-добър сън. Поне това се оправи при мен, откакто взимам капките Стресовитал. И заедно с добрия сън и дневното спокойствие, се наредиха и мислите ми, успокои се душата ми. Започнах да харесвам този живот, не заради друго, а защото си е моя живот.

Н.Попова

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.