https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Тежка депресия се превърна в биполярно разстройство

0

Аз имах тежка депресия, която с годините се влоши

tejka depresiya
Моите борби с емоционалните и умствени проблеми започнаха на 12 години, когато преживях първия си нервен срив. На 20 години бях диагностицирана с тежка депресия. По времето, когато бях на 30, диагнозата се промени на хронична тежка депресия с генерализирано тревожно разстройство. По-късно лекарите добавиха и обсесивно-компулсивно разстройство. На 40 г. и след три опита за самоубийство в рамките на две години, моят терапевт започна да подозира, че страдам от биполярно разстройство. След продължителни тестове, бе решено, че аз наистина имам биполярно разстройство, и моите лекарства бяха съответно променени.

Имах известно подобрение преди около година, но нещата пак се влошиха. Колкото и тежка депресия да имах, каквито и разстройства да бяха упоменати, стана ясно, че лекарствата не помагат. Затова реших нещо кардинално – оставих само сеансите и започнах да търся билкова алтернатива на силните антидепресанти, които пиех.

Тежка депресия се лекува. Биполярно разстройство, като усложнение – също. Сега вече го знам. Знам го, защото се чувствам много по-добре. За да има някакво равновесие при мен, аз започнах да взимам капките Стресовитал. Приложих терапия с тях в продължение на 5 месеца. Сеансите с моя терапевт също ми помагат, но билките наистина ми дадоха онова спокойствие на ума и душата, от което наистина имах нужда. Не мога в никакъв случай да кажа, че сега съм напълно здрава, но поне се чувствам много по-добре емоционално, отколкото преди.

Явно организмът ми има нужда от почива. Колкото и добри да са лекарствата, нищо не може да замени балансираната помощ, която получаваме от Природата!

А.Р. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.