https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Любовта ме направи тъжна, прогоних тъгата със Стресовитал

0

Любовта ме направи тъжна, въпреки че е споделена, въпреки, че е позволена, въпреки че е двустранна, чакана и точно така, каквато я исках

tajna

Тъжна бях, въпреки че много хора казваха, че това не било тъга, ами нормална реакция. Може и да е нормална за някои, но за мен не е и потърсих начин да се справя с всичко това. А всичко това беше тъгата от раздялата.

Моят любим мъж учи в Германия, там работи. Аз имам хубава работа тук. Виждаме се колкото може по-често. Обичаме се. Разбираме се. Всичко е чудесно. Нямам никакви проблени. Освен един – след всяка раздяла съм тъжна, толкова тъжна, че вече започвам да си мисля дали не ме е хванала някаква депресия.

Разбира се, аз знам, че не е депресия. Осъзнавам го. Но също така разбирам, че трябва да се направи нещо, и го направих. Започнах всеки път, когато се прибирам аз в България, или той заминава за Германия, да взимам капките Стресовитал. Това са билкови капки за успокоение, които ми действат много добре. Доволна съм от тяхното действие. И не за друго, а защото те по някакъв начин успяха много хубаво да ме успокоят. Дадоха ми увереност и по-малко безсънни нощи, което е чудесно за мен.

Христомира Василева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.