Още тъгувам за приятелката си

Аз още тъгувам за приятелката си, която ме напусна преди година и осем месеца. Не мога да се примиря с тази загуба. Изпаднах в депресия

тъгувам

Тъгувам и днес, въпреки че малко ми е поминало вече. Не че съм я забравил и не че някога ще я забравя, но се надявам с времето да изляза от това състояние. Много е неприятно за мен, защото ми се обърка всичко. Не можех да живея нормално, да съществувам като нормален човек. А не е първото момиче в живота ми. На 24 години съм, имам уж нормален живот, нищо не ми липсва. Училище, университет, страхотна работа, добра приятелка – какво повече да искам? Да, обаче добрата приятелка си тръгна и сега не мога да си представя, че бих могъл да обичам друго момиче като нея. Да го обичам така, както обичах нея.

Аз не мисля да тъгувам вечно. Все някога трябва да се взема в ръце и да продължа напред. Не съм си и представял, че мога да изпадна в такова положение.

Най-странното е, че първия месец, след като си тръгна, изпитвах дори облекчение, че се разделихме. Всичко се случи след този първи месец. И все още продължава, макар и не с такава сила.

Мисля, че такава любов се случва само веднъж в живота. Много се надявам да е така, не за да не обичам и да не съм обичан, а за да не преживявам повече такива раздели.

С.В.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.