https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Тъгата ме накара да пия, капките Алковитал ми върнаха радостта

0
бременна жена

9-те месеца на бременността са желан период за всяка жена

Не намирам думи да опиша резила, който бях, затова ще си замълча

Преборих се с капките против алкохолизъм Алковитал
Преборих се с капките против алкохолизъм Алковитал
Постоянно слушам за това колко са страхотни жените, как се справят с всичко – кариера, семейство и т.н. Сигурно е така. Поне с мен. Колкото по-уверено вървях нагоре по пътя към успеха, толкова по-бързо падах надолу. И то заради някакъв мъж. Сега като си помисля и ми става хем тъжно, хем смешно. Опитвам се да забравя всичко и да живея нормално, както и да продължа напред, но определено не ми е лесно.

Без да изпадам в много подробности,,ще кажа само, че започнах да пия след като се разделих с моя приятел.Преживях го доста тежко. По едно време пиенето просто се превърна в навик, започнах да усещам, че ми харесва. И тогава си казах: Стоп, Марийке! Започнах да търся начин да се дистанцирам от алкохола. Първо спрях да излизам, но имах приятели, все пак. Тогава действах с воля. Не се получи кой знае колко добре и затова започнах да чета в интернет форуми за това как хората се справят с подобнен проблем.

Така попаднах на сайта www.alkovital.com. Там научих за капките Алковитал и като прочетох за какво става дума, направо си казах, че тези капки са направени за мен. Много не мислих, поръчах си ги и започнах да ги взимам. След около 2 месеца бях абсолютно чиста от всякакъв алкохол и желание за пиене. Да, вложих и малко инат, но само за да докажа на себе си, че мога да се справя и с това.

Мария Димитрова от Несебър

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.