https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Коя е светлината, която лекува?

0

Светлината има биостимулиращ ефект върху тялото, като активизира светлочувствителните молекулни структури в клетките

svetlinata
Светлината лекува не само облъчваното място, а и цялото тяло.

Рани зарастват

Светлината влива енергия в клетъчните мембрани и засилва обмяната на веществата. Така намалява болките в гръбначния стълб, шията, гърба и кръста. Подобрява се и кръвообращението. Със светлина се лекуват рани от залежаване, от диабет и от изгаряния. Помага и при инфекции в гърлото – ринити и синуити, при кожни проблеми – дерматити, акне, херпеси, псориазис, алергии, при възпалени стави, при перде ца очите и глаукома.

В светлината на апарата биоптрон няма ултравиолетови лъчи и затова е безвредна. От нея кожата не се зачервява, не изгаря и не потъмнява. Няма опасност от предозиране.

„Почнах да се разболявам. Направих си 2 облъчвания с биоптрон, пих имуностимулатор и не се разболях“, каза жена в Българския рейки център.

В центъра има два уреда – голям и малък. И двата са за всички части от тялото, но малкият се държи с ръка, а големият е на стойка и под него се лежи на кушетка.

„За да има ефект, се правят 10 процедури, по 2 на ден, всяка по 4-5 до 10 минути – казва Екатерина Стоянова от центъра. – Веднъж дойде жена с безчувствена от 4 месеца устна след упойка. Още след първото въздействие я раздвижи. На мен също ми се наложи да ползвам апарата. Вдигнах тежка туба с вода, гърбът ме заболя и се превих. Седнах пред апарата за 10 минути да ми се нагрее кръстът, след час-два си направих втора процедура и болките изчезнаха.“

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.