Свалих кръвната захар с капките Диабетал

Пирамида на здравословното хранене при диабет

Пирамида на здравословното хранене при диабет

Диабетът ме изненада, но аз не му се дадох, свалих кръвната захар с билки

Преди около осем години проницателен лекар ме диагностицира с диабет тип 2. Истината е, че аз нямах нито един класически симптом на диабет. Не усещах жажда, нито отслабнах, нито напълнях, нито нищо. Интересно е само, че имах често уриниране и една умора, която ту се появяваше, ту си отиваше. Около една година преди диагностицирането си мислех, че имам гъбички там долу, но после разбрах, че това е симптом на диабета.

Пирамида на здравословното хранене при диабет
Пирамида на здравословното хранене при диабет
Ами не се отчаях. Даже се амбицирах. Започнах да чета, да се интересувам каква болест е това, какво изисква, как да се предпазя от усложнения и така стигнах до един сайт www.diabetal.com. Там има достатъчно информация, както за продукта Диабетал, така и за болестта диабет. Билките, които влизат в състава на Диабетала са много добре подбрани и на мен ми е лесно така, защото ми пести време да ходя да търся, да ги комбинирам, да варя чайове и да чакам да се киснат. Освен това, капките Диабетал са по-добре, от колкото да се тъпча в хапчета. Аз имам диабет тип 2 и не съм инсулинозависима.От както започнах да пия Диабетал свалих кръвната захар и спрях напълно хапчетата.

Диабетал - листовкаИначе, ако имате диабет, избягвайте изкуствените подсладители, предпочитайте храните и напитките без захар, без мазнини. Пийте дестилирана или изворна (не пречистена). Хидратацитаята също е много важна при диабет. Пазарувайте по пазари и магазини за здравословни храни и предпочитайте стоките на местните земеделските стопани, а не на прекупвачите. Приготвяйте храната предварително, за да избегнете импулса за прехранване. И приемайте колкото се може повече билки. Благодарение на билковите капки Диабетал аз не съм инсулинозависима.

Мима Дачева от Стара Загора

 

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268

За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com

Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е 43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.