https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

За три месеца свалих килограми с капките Хепавитал

0

Свалих килограми, благодарение на капките Хепавитал

svalih kilogrami
Свалих килограми, оправих си самочувствието, изглеждам добре и съм здрава, благодарение на капките Хепавитал. Това е един чудесен и ефективен продукт, изцяло естествен, който съдържа букет от много билки. Създаден е за прочистване на черния дроб, но аз започнах да го ползвам не толкова заради омазняването на черния дроб, което имах, колкото за да направя нещо за излишното тегло, което имах. Беше малко отчаян и необмислен ход, но се оказа правилен, полезен и точно навременен.

Свалих килограми не толкова заради това как изглеждам, а заради начина, по който се чувствах. Аз бях дебела, много дебела, поне по моите, а и според медицинските критерии. Сега съм с 16 килограма по-слаба, но беше голяма борба. И борбата продължава, защото освен че съм ги свалила, трябва и да ги задържа. За мен е много важно това, защото много неща се промениха, след като направих прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Сега накратко ще ви изброя какво се промени при мен за тези почти 4 месеца, откакто взимам капките Хепавитал, пазя диета и поне малко се движа.

Промените са следните:

– най-хубавото е, че ми падна кръвното, което преди се движеше в границите 180-160 на 100

– нямам никакви отоци по тялото

– нямам пъпки, обриви и други подобни, които преди ме притесняваха постоянно

– отслабнах

– спя по-спокойно и по-дълго време

– събуждам се свежа, отпочинала и пълна с енергия

– мога да се движа без да се задъхвам и без да ставам червена като рак

Е, това са накратко ползите от капките Хепавитал, благодарение на които свалих килограми и един огромен проблем – грижата за моето здраве.

Славка Райчева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.