Свалих килограми с капките Хепавитал

За някои прочистването на тялото и в частност на черния дроб може да е само здравословна процедура, но аз свалих килограми

отлабванеСтана така, че започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Това е един уникален билков продукт, който ми помогна да постигна наистина уникални резултати. И трябва да кажа, че всичко стана абсолютно случайно.

hepavitalАз нямах кой знае колко излишни килограми отгоре, но като всяка жена над 40 години намирам фигурата си за несъвършена. Аз съм висока 1,67 и тежах 78 килограма. Сега съм 71 килограма, само след две прочиствания с капките Хепавитал. Направих ги тази зима и съм много доволна от постигнатото. Капките Хепавитал ме научиха на дисциплина. За да има категоричен ефект аз направих една диета, разтоварваща диета, докато ги пиех. Ефекта от прочистването, както и от диетата, се появи след около месец.

Много е важно да отбележа, че аз изобщо не съм искала да стане така, нито пък съм очаквала такъв ефект. След като направих прочистването с капките Хепавитал разбрах колко е важно не само отвън да сме добре, но и отвътре. Обикновено не се замисляме много за такива важни органи като черния дроб, защото той си работи тихо и даже да има проблем, на него самия този проблем не може да се усети.

Не знам точно как да ви опиша ефекта от капките за прочистване на черен дроб и жлъчка. Ще кажа само, че той се вижда и се усеща, затова е най-добре да пробвате и сами да се уверите. И една доза е достатъчна.

Камелия Владкова от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.