Стресовитал – така се нарича спокойствието!

Преди време спокойствието беше за мен нещо много невъзможно, нереално почти

spokoistvieto
Стресовитал е гарант на спокойствието

Аз бях вечно уморена, нервна, сприхава… Тези състояния се постигат, когато е налице огромно натоварване. А за мен натоварването не само беше огромно, ами направо непоносимо.

Не мога да кажа коя беше причината за това. Аз съм си притеснителна по природа. Но като се случат едно-две непредвидени неща, и влакът ми излиза извън релси.

Най-лошо беше, че не можех да спя. Липсваше ми спокойствието на почивните дни, защото и тогава се чудех кое първо да направя.

И дойде време, в което машинката ми ме предаде… Наложи се да потърся медицинска помощ. Мина всичко, аз се прибрах у дома, взех си неплатена отпуска и започнах да се грижа за себе си.

Първо си взех билковите капки Стресовитал. Капките Стресовитал са страхотни за нервни хора, за прекалено плашливи хора, като мен. Аз ги пия вече четвърти месец и трябва да ви кажа, че благодарение на това съвсем се оправих.

Капките Стресовитал са билкови, натурални и естествени, и поради тази причина не предизвикват никакви странични прояви, няма световъртеж, няма замайване.

Ако трябва да кажа само едно изречение – аз познах спокойствието след като ползвах капките Стресовитал.

Женя Попова от Бургас

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.