https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Стресът от многото работа и малкото свободно време може да ви убие!

0

Стресът от многото работа и малкото свободно време може буквално да ви убие. И не на последно място – няма да усетите как се е случило това!

стресът

Стресът е нещо страшно! Казвам го от личен опит. И не на последно място – идва и нанася вредите си незабелязано. И ти само можеш да си повтаряш „Още малко! Мога да издържа още малко. И продължаваш… Докато не се сгромолясаш…

Аз бях така… Много дълго време поставях работата на първо място. И се чудех защо от година на година ставам все по-дебела, по-болна, по-недоволна… Стресът ме превърна в нещо, което аз никога не съм била. Някакво смътно подобие на себе си. И не знам защо, но все си казвах, че всичко което чувствам, е само временно. А не беше… Натрупвах все повече и повече умора, все повече и повече разочарования от самата мен. Сложно е за обяснение. А и повечето от вас със сигурност знаят за какво говоря.

В крайна сметка, успях да се измъкна от това състояние. Затворих очи, взех си малко отпуска, и започнах да взимам едни билкови капки, които поне да ми помогнат да спя по-добре. Аз затова започнах да взимам капките Стресовитал. Оказа се, че те имат много повече действия. Поне на мен ми помогнаха на няколко нива. Станах по-спокойна, по-ведра… И цялата тази промяна се случи за около 4-5 месеца. Все още продължавам да взимам капките Стресовитал, макар и само от време на време.

Надка Попова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.