https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Стрелата като амулет и пазител на здравето и късмета

0

Повечето от нас асоциират образа на стрелата по-скоро с нападение

strelata
Тя обаче е силен амулет, който се използва още от древността…
За да се предпазите от отрицателните въздействия (както преднамерени, така и случайни), трябва да носите на врата си амулет във вид на стрела или наконечник от истинска стрела, защото точно в острието е концентрирана силата на амулета.

В зависимост от това каква защита ви трябва, се избира и материалът за наконечника. Ако човекът се занимава с екстремални видове спорт, ако работата му е рискована (пожарникар, полицай, военен), острието трябва да се направи от кост на диво животно. За запазване на здравето – от сребро. Когато трябва да се подсигури имуществото – от злато. За защита на отношенията – от мед. Ако човекът подозира (или е сигурен), че има реална заплаха за живота му, острието трябва да е от желязо (в идеалния случай – метеорйтно).

За да предпазите дома си, направете стрела от дърво (ела, бреза). В центъра на стрелата или малко по-близо до наконечника закрепете магическо огледало – полирана кръгла метална пластина (тя символизира максималната концентрация на енергията, която настъпва при пълнолуние). А от противоположния край – пера от диви птици (те установяват връзка със силите на природата).

Защитната стрела се поставя на стената с острието надолу, обикновено над входната врата (за да осигури обща защита) или над възглавницата (ако смятате, че отношенията ви с любимия човек са в опасност или сънувате лоши сънища). При неразрешен конфликт със съседите стрелата се окачва на стената, която е между вашите жилища. Ако няма такава – в посока на входната врата на недоброжелателите ви.

Стрела, насочена надолу с наконечника, попива в себе си целия негатив, адресиран към притежателя й. Когато почувствате, че вече няма за какво да се тревожите, значи амулетът се е справил със задачата си и повече не вие нужен. Но в никакъв случай не чупете стрелата и нея изхвърляйте, иначе цялата отрицателна енергия, натрупана в нея, ще ви удари.

По начало към всякакви магически атрибути, които вече са изиграли ролята си, трябва да се отнасяме внимателно и с благодарност. Пуснете стрелата по течението на река, закопайте я в земята илия хвърлете в огъня, като й благодарите от сърце за помощта. Тогава силите на стихиите ще вземат и ще трансформират натрупания в нея негатив.

Идеалното време за изработването на защитна стрела е нощта на пълнолуние. Ако смятате, че ви трябва засилена защита, направете пет стрели; четири от тях разположете по посоките на света, а петата закачете над леглото откъм главата ви. След като стрелата е готова, напръскайте я с изворна вода, опушете я с благовония (използвайте планинска хвойна) и я намажете с мечешка мас (можете да я замените с обикновено масло). Вземете стрелата (или петте стрели) с две ръце, вдигнете ги над главата си и като гледате пълната Луна, се обърнете към Силите на Вселената с молба да надарят този магически атрибут със защитна сила, за да ви служи като надежден амулет срещу всеки негатив. И не забравяйте да благодарите на Висшите сили.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.