Прочистване на черния дроб помага при проблемна щитовидна жлеза

Аз имам проблеми с моята щитовидна жлеза от много дълго време, но започнах да се подобрявам след прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

щитовидна жлеза
Прочистване на черния дроб помага при проблемна щитовидна жлеза

Щитовидна жлеза – това е орган, който създава проблеми предимно на жените. Когато аз научих, че имам болна щитовидна жлеза го приех много навътре. Очаквах някакви хормонални бури и последствия, които кой знае къде ще ме отведат и в какво ще ме превърнат. Разбира се, нищо такова не се случи. Но така или иначе аз започнах да провеждам лечение за моята щитовидна жлеза.

Преди половин година, може и малко повече да е било, аз научих за капките Хепавитал. Това са билкови капки за прочистване на черен дроб и жлъчка. Реших да започна да ги взимам, за да помогна по някакъв начин на черния дроб, заради лекарствата, които пиех.

Прочистване на черния дроб помага при проблемна щитовидна жлеза

Интересното е, че след като направих първото прочистване, имаше промени и в изследванията на щитовидната ми жлеза. Малко по малко добрите резултати от изследванията започнаха да ми се случват. Не знам точно какъв механизма и дали има връзка между черния дроб и щитовидната жлеза, но явно има. Има, защото черния дроб играе някаква разпределителна функция на полезните вещества, или кръвта /не съм съвсем сигурна/ и когато той работи добре, всички останали органи се чувстват добре.

Ще направя още едно прочистване на черния дроб сега, след празниците. Мисля, че това ще ми се отрази добре.

Анелия Ботева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.