https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Стегнете корема с тези 3 ефикасни упражнения

0

Тези упражнения за корема са подходящи за всеки, който иска да има по-красив силует

korema
Стегнете корема с тези 3 ефикасни упражнения

Стегнете корема с тези 3 ефикасни упражнения и имайте тялото, което заслужавате!

Коремът ми не се поддава на тренировки, е сред най-честите оплаквания. Причините може да са най-различни, но най-често се дължат на зацикляне с едни и същи упражнения. Мускулатурата привиква и реагира все по-малко и по-малко на усилието. Затова е задължително да разнообразявате тренировката си. Направете го с обикновена детска топка.

Стегнете корема с тези 3 ефикасни упражнения

1. Заемете поза „планк“ – подпрете се на опънати ръце и на пръстите на краката, цялото тяло е стегнато и в една линия. Повдигнете лявата длан и сложете топка под нея, без да усуквате корпуса. От това положение бавно сгънете лакти до прави ъгли в тях. Не отпускайте корема. Бавно се върнете в изходно положение. Направете по 5-8 повторение с топка под всяка длан. Ако ви е трудно, просто задържайте изходната позиция колкото можете по-дълго.

2. Седнете със събрани крака и ги сгънете в коленете. Ръцете с топката опънете напред. Повдигнете крака от пода и балансирайте на седалищните мускули. Наведете корпуса назад. Повдигнете се обратно, като едновременно с това изнасяте опънати ръце нагоре. Повторете 6-8 пъти.

3. От същото изходно положение задръжте топката пред гърди. Повдигнете крака от пода и наведете корпуса назад. Повдигнете левия крак нагоре и прекарайте топката под бедрото му. Върнете се в изходно положение и изпълнете същото в другата посока. Това е 1 повторение, направете 8-10.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.