https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Хепавитал ми помогнаха при стеатоза

0

Аз имам стеатоза на черния дроб, която беше малко усложнена

steatoza
Стеатоза на черния дроб се нарича още и затлъстяване на черния дроб. Това заболяване се появява при хора, които злоупотребяват с алкохол, храна или лекарства. В моя случай тази стеатоза настъпи заради преяждане, и то системно.

Не ме е срам да си призная, че много обичах да си похапвам. Толкова много, че станах 86 килограма, при положение, че не съм кой знае колко висока. Бях нещо страшно за гледане. Успях да смъкна килограмите, но стеатозата си остана. Няма начин това заболяване да си отиде бързо, при положение, че с години съм си похапвала повече от добре.

За да се справя с омазняването на черния дроб, аз си поръчах капките Хепавитал. Направих и първото прочистване с тях. Казвам първото, защото в никакъв случай няма да е последно. Дори и само два месеца да съм ги взимала, аз съм с много добри впечатления от тях. Решила съм да направя поне още едно прочистване, с което вече окончателно да сложа край на моята стеатоза. Няма да пропускам да взимам капките и след празниците, за да мога тогава да се освободя от всичко, което без да се усетя съм натрупала.

Йорданка Панайотова

Венета Петкова от Русе

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.