С Хепавитал ликвидирах упорита стеатоза

Стеатоза е заболяване, което представлява омазняване на черния дроб и в началото не предизвиква кой знае какви болки, или дискомфорт

Стеатоза се лекува лесно с билки. Прочетете споделеното от човек, който е ползвал капките Хепавитал

стеатоза
С Хепавитал ликвидирах упорита стеатоза

Стеатоза се случва тогава, когато прекаляваме с храна, алкохол или лекарства. Особено опасно е положението, когато често прекаляваме и с трите. Аз съм такъв случай. И ако добавите към това почти липсваща заинтересованост за здравето… Получава се нещо наистина страшно – стеатоза в една от крайните ѝ фази. За разлика от цирозата, когато има стеатоза черния дроб не боли, няма спазми, или нещо подобно. Има единствено по-издут корем. Случва се и да има болка, но трудно е да го свържете точно с това. Трябват изследвания. Изследвания са нужни, и то навреме.

Няма да разказвам моето цялостно лечение на стеатоза. Искам да споделя впечатленията си от един продукт, който може да ви предпази от нея.

Става въпрос за капките Хепавитал. Билков продукт, предназначен за прочистване на черен дроб и жлъчка. Аз използвах капките Хепавитал след като ме изписаха от болницата. Взех ги като профилактична мярка. На мен ми се отразиха много добре. Това ми дава право да кажа, че са идеални за профилактика. За здрав човек, или за човек болен от по-лека чернодробна болест ще са направо балсам. След като ги ползвах три месеца аз забелязах, че съм отслабнал. Такова нещо не може да ми се случи с която и да е диета. А отслабването е много важно при стеатоза.

Марин Биволарски от София

 

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.