Ще имам едно хубаво и наистина ново начало на годината!

От 8 месеца отказвам алкохола и съм сигурен, че ще посрещна следващата година като съвсем нов човек

 

успех
От 8 месеца отказвам алкохола и съм сигурен, че ще посрещна следващата година като съвсем нов човек

Осем месеца имам зад гърба си, през които не съм пил почти никакъв алкохол, като изключим бира и малко бяло вино по повод. Иначе от две години се мъча да не пия. Имам голям проблем с алкохола, защото като почна да пия мога много да пия. А когато няма алкохол край мен не се сещам. Така съм провалил много събирания с колеги, приятели и близки. Не знам на какво се дължи и, честно казано, много се срамувам от това положение, но смятам да се оправя. Затова сега искам да задържа постигнатото и да не пия никога повече. Искам също така да кажа, че жена ми много ми помогна с нейната подкрепа и с това, че нито веднъж не ме подведе. Като каже, че ще направи нещо, го правеше.

Отказването на алкохола започнах с капки Алкофитал. Те са много добри за употреба от хора, които като мен имат проблем с алкохола. Съдържат билки, които предизвикват непоносимост към алкохола. Много пъти съм пробвал да откажа алкохола, но сега успях, благодарение на капките Алкофитал и на жена ми, която съблюдаваше да ги взимам редовно. Мисля, че следващата година ще бъде една по-добра, успешна и безалкохолна година за мен, каквото и да означава това.

Димитър Проданов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.