https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Староруски заклинания против уроки, болести и за късмет

0

Може и да не вярвате в заклинания и всякакви подобни на тях, но нищо не пречи да приложите някои от тук изложените

zaklinaniya
В бялата магия заклинанията са сред най-популярните средства. Разбираемо е, защото те са отличен начин без лекари да се справим с много болести, да се снемат уроки, да се внесе мир в семейството и да се привлече късметът.

Против уроки трябва да произнесете „Отче наш„, „Символ верую“ и „На Животворящия кръст“, а след това в съд с вода хвърлете щипка сол и три овъглени кибритени клечки, като помолите за изцеление. Водата трябва да се пие в течение на седем дни, като с нея напръскате тялото и лицето, както и дома.

Ако например ви боли глава, трябва да погледнете изгряващото слънце и да прокарате безименния пръст по главата си, като кажете кратко заклинание: „Както във Велики четвъртък слънцето изгрява, радва се, така и моята глава да не ме боли, а да ме радва. Амин!“. А за да спрете кръвта от леко порязване, често е достатъчно да нашепнете на раната: „Стани на камък, кръв да не капе, нишката да се скъса, кръвта да спре“.

За да ви провърви в някое важно начинание, произнесете в зори, с протегнати към слънцето ръце, следното заклинание: „Ще стана, ще се помоля, ще се прекръстя. На зелена поляна пасе черен кон. Никой не го е оседлавал. Аз ще го укротя и той ще ме слуша, ще ме отнесе където пожелая. Да бъде!“.

И разбира се, бялата магия не може без амулети!

Амулетите и талисманите са призвани да носят на своя собственик късмет. Например за девойката в амулет за красота и очарование може да се превърне малко огледалце, в което тя се е огледала в момент, когато е била особено красива. На огледалцето трябва да се нашепне: „Както се радваме на слънцето, както се любуват хората на маковете, както им е сладък майският мед и им е нужна солта в храната, така и аз да се харесвам на моми и на момци, на старци и на старици, на вдовци и на вдовици, на богати и на бедни. Да бъда красива и разумна, да ги очаровам с чара си. В името на Отца и Сина и Светия дух. Амин!“, и навсякъде да го носите със себе си.

На сериозния бизнесмен късмет ще му донесат няколко монети, завързани в зелена торбичка, а на военния – малък щит или просто камъче, което му се е харесало и над което е било казано: „Както това камъче не се бои от студ и глад, така и раба Божий от нищо да не се бои. Амин!“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.