Сродните души се появяват в най-тежките моменти в живота

Сродните души не са онези хора, на които ще кажете „Да!“. не са и онези, на които ще се обясните в любов


Сродните души се появяват в най-тежките моменти в живота, за да ни помогнат и съхранят.

В присъствието на човека, който ви е помогнал или подкрепил, винаги ще се чувствате комфортно. Защото освен това той може да ви удивлява и радва, затова няма да забележите колко бързо приятелството може да прерасне в любов.

На сродните души не са им нужни думи,за да предадат идеите и емоциите си.Те знаят какво се случва с вас, знаят какво чувствате, как реагирате на всичко.

Партньорът в живота не може да ви разбере и почувства по начина, по който го прави сродната душа. На партньорите в живота им е свойствено главно физическото привличане един към друг, а изучаването на духовните ценности обикновено не влиза в целите им.

Отношенията между тях са базирани само на логическата и интелектуалната стимулация, затова партньорът в живота не може да ви предостави емоционална връзка и подкрепа.

Подобни отношения могат да възникнат напълно непредсказуемо и понякога ни дават удивителни житейски уроци. Именно сродните души се опитват да ни насочат по верния път и да ни дадат любовта, от която имаме нужда.

С партньора в живота нещата са различни и обикновено отношенията с такъв човек протичат леко

Те започват без особена загриженост един към друг и възникват в резултат на обичайните всекидневни събития. Няма никакви минали или бъдещи случки, които да ви свързват в траен съюз. Такива отношения са свойствени практически на всички хора, тъй като те формират здрави и пълноценни бракове. В подобен съюз и двете страни са готови на всичко, за да се подкрепят един друг.

Понякога се случва сродна душа да стане партньор в живота. Възможно е отношенията с житейския партньор да се превърнат в дълбока духовна връзка.

В заключение обърнете внимание, че особени разлики между сродната душа и партньора в живота няма. Всеки от тези два типа отношения има своите положителни страни. Помнете, че вие самите създавате тези специални връзки, които в бъдеще прерастват в отношения. Всеки човек в живота си влиза в ролята както на учител, така и на ученик.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.