https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Спокойствието на душата идва с капките Стресовитал

0

Спокойствието на душата е малко разтегливо понятие, но аз наистина се чувствам много по-добре сега, когато взимам капките Стресовитал

spokoistvie na dushata

Спокойствие е дума, която не бях употребявала през последните няколко години. Това беше време на стрес, на вечно бързане на проблеми от всякакво естество. Това беше и време, през което аз не можех да се контролирам. Всичко ме изнервяше, никой не можех да понасям и единственото, което исках, беше да се махна някъде.

Не знам какво провокира тази моя прекомерна нервност. Може би е имало причина, може би така е трябвало, но е факт, че през всичките тези почти безкрайни месеци аз се чувствах много зле.

И така щях да съм, ако не бях започнала да използвам капките Стресовитал. Това е един много добър продукт. Продукт, който може да се ползва както от хора със сериозни емоционални проблеми, така и от такива, като мен.

Само за два месеца употреба на капките Стресовитал спокойствието вече е факт. Много комплексно е действието им, за да кажа конкретно как точно помагат. Помощта им се изразява в това, че колкото повече време минаваше, откакто започнах да ги взимам, толкова по-добре се чувствах. И това се случваш постепенно. Нямат агресивно действие, не предизвикват световъртеж или гадене, както ми се е случвало, когато съм взимала разни други, направени по химически път, успокоителни.

Ето затова казвам и декларирам – капките Стресовитал абсолютно са най-добрия проводник на спокойствието.

Бинка Кондова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

 

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.