Спокойствие и здрава неврна система – само с капките Алкофитал!

Спокойствие и здрава нервна система ми гарантираха шестте месеца, през които ползвах билковите капки Алкофитал – един незаменим продукт за нервите

спокойствие
Спокойствие и здрава неврна система – само с капките Алкофитал!

Спокойствие, спокоен сън, мир през деня и наслада през нощта – не съм си и мечтала, че ще стигна до положение, в което да мога да контролирам нервите си по този начин. Аз ползвах капките Стресовитал, за да стигна до това положение, и мога да кажа, че се чувствам отлично.

За да гарантирам моето спокойствие, както и спокойствието на моите близки, аз взимах капките Стесовтиал. Билковите капки ги пих по една моя схема, за да мога по-дълго време да ги ползвам.

Схемата, по която ги взимах е следната. Един месец пих капките вечер, а е на другия месец ги взимах сутрин. После направих един месец почивка, и след това пак започнах. За целия период, който ми беше нужен, за да се възстановя, аз съм употребила шест опаковки от капките Стресовитал. За мен това е много добро постижение. Нищо друго не ми подейства така добре, както билковите капки и мисля, че те ще могат да помогнат на хора, които имат много по-сериозни емоционални проблеми от мен.

Надявам се с тази информация да съм била полезна на някой. Аз имам спокойствие и хубав сън с капките Стресовитал, вярвам, че и вие ще имате, стига да ги пробвате.

Румяна Гочева от Пловдив

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.