https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Спокойствие през нощта, добро настроение през деня – всичко това стана възможно, откакто започнах да ползвам капките Стресовитал

спокойствие

Спокойствие и отличен съм имам, откакто започнах да ползвам капките Стресовитал редовно. Капките Стресовитал са билкови капки, които се ползват при различни проблеми със съня, при депресивни и нервни състояние.

Аз не мога да кажа, че съм била кой знае колко нервна. Може би имах някакво вътрешно напрежение, което по един или друг начин се отразяваше на начина, по който се чувствах през деня. И най-вече – през нощта. Става въпрос за това, че поради някакви все още неясни причини за мен аз не можех да спя вечер. Липсата на сън ме съсипа, направо. Нито можех да си почина, нито да съм адекватна през деня така, че да мога да си върша добре работата. И не на последно място – това се отрази не само на взаимоотношенията ми с околните, но и на начина, по който изглеждах.

Уморена, с тъмни кръгове под очите. Наднормени килограми и подпухналост. Просто – пълна катастрофа, както емоционално, така и физически.

Употребата на капките Стресовитал ми донесе спокойствие, от което имах нужда. Започнах да спя през нощта и да не съм толкова разсеяна и уморена през деня. Сега се чувствам отпочинала, добре съм и ми се струва, че нямам повече нужда от употребата на капките Стресовитал. Моето спокойствие е налице.

Фани Георгиева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.