https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Спокойната душа е извор на здраве

0

Спокойната душа дарява здраве и дълъг живот

spokoinata dusha
Спокойната душа е извор на здраве

Спокойната душа най-лесно се постига, когато сме в мир със себе си. Аз дълго време търсех причината за всичко, което ми се случва в мен. И вината все в мен намирах. Не можех да се примиря, че онова, което искам не се получава по начина, по който го искам. Имах високи изисквания към себе си. По онова време, когато все се чудех какво точно не правя както трябва и защо спокойната душа е мираж за мен, аз вечно бързах. Най-вече да угодя на другите, не на себе си. В един момент просто рухнах. Разболя се тялото, разболя се и душата. Не искам да наричам това състояние депресия. Може и депресия да е било. А може и да не е… Това беше време, през което спокойната душа беше трудно постижима.

Забелязвате навярно как говоря за спокойната душа като нещо, което все още не е мое. Аз все още търся пътя. Но се примирих. Примирих се, че не мога да угодя на всички, че не мога да съм винаги идеална, че не трябва постоянно да правя всичко възможно, за да бъдат другите щастливи… Примирих се, че не всичко ми се отдава.

Това беше преди. Сега спокойната душа ми принадлежи и аз искрено ѝ се радвам. Грижа се за нея, и правя всичко възможно по-дълго да остане такава. За да стигна до това състояние на мир със себе си и всички останали, много ми помогнаха капките Стресовитал. Обърнах се за помощ към билките, и не сгреших.

Днес съм друга. Полезна преди всичко на себе си, и по този начин полезна и на другите. Благодарение на капките Стресовитал аз открих пътя към спокойната душа.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.