https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Спечелете дамата на сърцето си само с няколко думи

0

Известно е, че мъжете и жените имат различни методи за комуникация. Ако сте се запознали с жена, която ви представлява интерес, между двама ви трябва да има добра комуникация, за да имате успех. Противно на мнението, че жените много обичат да говорят, всъщност те обичат да слушат и могат да харесат един мъж само заради начина, по който той говори. Ето няколко съвета, които ако спазвате ще печелите жените само с няколко думи:

1. Споделете нещо емоционално – някой детски спомен, какви амбиции имате или какво обичате да правите. Със сигурност ще станете по-симпатичен на дамата и тя ще ви допусне по-близо до себе си, след като й споделите нещо лично от вашия живот.

2. Жените харесват мъжкарите. Те обичат силните мъже. По време на разговора поемайте контрола над темите и насочвайте на къде да върви разговора.

разговор3. Обръщайте внимание на несловесните сигнали (мимики, жестове), които жената ви изпраща. Те могат да ви кажат много – дали дамата се чувства комфортно във ваше присъствие, дали желае по-голяма близост или пък обратното – повече пространство.

4. Показвайте чувство за хумор, но не го прилагайте в най-плоския му вариант като разказвате вицове. Жените обожават мъже, които ги карат искрено да се усмихват и да се забавляват.

5. Жените харесват смелите и директни мъже. Ако усетите, че дамата също има симпатии към вас, поведете разговора към едно по-лично и интимно ниво. Разбира се не бива да прекалявате, всичко трябва да бъде в граници.

6. Също не бива да прекалявате и с комплиментите. Разбира се, че жените обичат да получават комплименти, но пък не обичат подмазвачите и ако прекалите с похвалите може да провокирате обратен ефект.

7. Трябва да водите разговора така, че жената да не се отегчи или пък да се чувства като на разпит. Избягвайте многото въпроси, които биха я накарали да се чувства като на интервю. По-добре е да говорите на различни теми и да изказвате вашето лично мнение.

8. Бъдете искрен, това много впечатлява жените. Не крийте какъв сте всъщност и не се притеснявайте да споделяте какво ви вълнува.

9. Покажете на жената, че я харесвате и ви привлича, но се въздържайте от комплименти, отнасящи се за нейните очи или външен вид. В противен случай рискувате да останете на етап „приятели“.

10. Не прибързвайте. Жените, както и мъжете, обичат да гледат на противоположния пол като на предизвикателство. Ако искате да задържите вниманието й накарайте я да се чувства сякаш ви печели малко по малко. При бързото развитие на нещата жените, също както и мъжете, губят интерес.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.