https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Спасение от алкохола има, само трябва малко повече старание

0

Подкрепата на близките е най-сигурното спасение от алкохола

Ако се започне на време и е налице силна мотивация, спасение от алкохола има

Подкрепата на близките е най-сигурното спасение от алкохола

Аз съм живото доказателство на това, че когато човек много силно иска нещо, може да го постигне. Никога, до този момент, не съм вярвал в разни позитивни приказки, но когато тези позитивни приказки ти ги разказва живота, е съвсем различно.

Моето спасение от алкохола беше моето семейство. Близките ми, и особено майка ми, бяха хората, които не се отвърнаха от мен. Помогнаха ми в момент, в който имах нужда от помощ, разбиране и подкрепа. Сега вече съм по-добре, но допреди година и нещо не знаех на кой свят се намирам.

Започнах да пия от слабост и безпокойство. Опитвал съм се да спра сам, но не ми се е получавало. Тогава един ден, просто седнах и поговорих с един мой приятел, който ми препоръча да започна да взимам капките Алкофитал, които са от билки и тези билки правят така, че се получава една непоносимост към алкохола. Това беше първото, с което започнах. След това майка ми ми беше нещо като надзирател. Ние с нея много се разбираме. Имаме и не чак толкова голяма разлика – 21 години, и тя схваща абсолютно всичко от живота на днешните млади хора. Спасение от алкохола има, когато близките ти не се отричат от теб и правят всичко възможно, за да ти помогнат.

Владимир Костов на 26 години от Стара Загора

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.