https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Стресовитал помагат при социално тревожно разстройство

0

През голяма част от живота ми аз съм се борил със социално тревожно разстройство и с генерализирано тревожно разстройство

socialno-trevojno-razstroistvo
Освен социално тревожно разстройство е имало случаи, в които съм страдал и от депресия. По време на най-лошите си периоди аз съм бил на силни лекарства и не много годен да се трудя поради известна фобия и от интервюта за работа. Чувствах се неудобно или неловко в обществото през 90 процента от времето. Открих, че е трудно да се отпусна и да бъда себе си сред хора. Малко по-спокоен се чувствах само когато съм сред приятелите ми, които познавам от години, и които са по-малко от пръстите ми на едната ръка. Разбирате ли за какъв страх и ужас става въпрос?

За мен беше огромна изненада, че в едно с моето социално тревожно разстройство и другите фобии, които имам, капките Стресовитал проработиха добре. Може би е въпрос на нагласа, може би е такъв момент, но към днешна дата аз се чувствам малко по-добре. Започнах да работя. Да, не ми се налага да излизам за работа, защото работя от дома си, но и това е голям напредък за мен.

Искам да кажа само още едно нещо, за да не ви отегчавам със себе си повече – ако имате някакъв емоционален проблем, пробвайте да си помогнете със средства от природата, каквито са капките Стресовитал. Обезателно ще се почувствате по-добре.

Й.Т.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.