Сложих край на алкохолното робство с капките Алкофитал

С капките Алкофитал сложих началото на борбата с моя порок

алкохолизъм
Сложих край на алкохолното робство с капките Алкофитал

Аз съм на 44 години и имам проблем с алкохола от години. По-скоро съм зависим, отколкото да съм някакъв алкохолик, но и зависимостта е страшно нещо. Сега съм във фаза на справяне с този проблем. Най-голяма полза от всичко, което направих, имам от капките Алкофитал. С тях започнах да намалявам алкохола. Употребата на капките Алкофитал стана по предложение на моята сестра. Аз съм разведен и тя е единствения човек, на който му пука за мен. Искам само да кажа, че алкохола не беше причина за развода ми, а по-скоро това, че моята бивша жена реши да ме смени за по-нов модел.

Аз преди изпивах по около една-две бутилки на седмица, не съм ги засичал. Но съм имал дни, в които не съм пил и така съм изкарвал седмици наред. Сега най-много от всичко искам да престана с това нередовно пиене. Искам да не пия изобщо. С капките Алкофитал успявам да се озаптя. Те предизвикват така едно неразположение в мен, когато употребявам алкохол И ми става лошо, завива ми се свят за кратко време и не мога да пия, дори и да искам. Това спомага да намалявам количеството алкохол. сега съм без алкохол от 5 месеца, плътно, нито едно прегрешение. Чувствам се много добре. Някак си съм убеден, че ще успея този път да се освободя от алкохолното робство.

Марин Георгиев от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.