https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Следродилна депресия овладях с капките Стресовитал

0

Аз имах много сериозна следродилна депресия, която овладях, благодарение на капките Стресовитал

sledrodilna depresiya
Следродилна депресия е състояние, което е доста обременяващо. Преди да родя ми се е случвало да изпадам в някакви подобни състояние, не точно депресия, но беше различно. Тогава можех просто да се затворя, да бъда със себе си, да плача или да се смея… Тогава нямах никакви грижи и отговорности, за разлика от сега.

Сега, в състояние на следродилна депресия, аз трябва да се грижа за дъщеря ми, за съпруга ми, за домакинството и за какво ли още не… И няма как да остана сама, да се наплача, или нещо от сорта.

Затова започнах да взимам капките Стресовитал. те са моя начин да се справя със следродилната депресия.

Капките Стресовитал са билкови и мога да ги взимам докато кърмя. Освен това те са създадени точно за хора, които са в моето положение. Много са приятни за взимане, защото не изискват време, като чайовете например. И освен това са доста приятни на вкус. не на последно място искам да кажа, че е добре да се взимат и от кърмачки, защото не оказват влияние, даже напротив. Ако детето е по-голямо то става и доста по-спокойно.

Най-добре е да не губите време в самосъжаления и объркване, а да започнете веднага да действате, за да се справите с вашата следродилна депресия.

Мина Христова от Стара Загора

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.