След редовно прочистване на черния дроб подобрих значително здравето си

Не съм предполагала, че след прочистване на черния дроб ще се чувствам толкова добре

помагат
След редовно прочистване на черния дроб подобрих значително здравето си

Казвам се Величка Кирилова и съм на 43 години от град Русе. Дълги години работех в чужбина и бях, меко казано, немарлива към здравето си. Колкото и да исках да съм по-сериозна, нямаше как, защото почти постоянно работех, и много рядко се връщах в България. Сега съм тук за постоянно от почти 3 години. Пак работя, но вече не с тези темпове. Нямам сериозни заболявания, или пък нещо хронично, но често не се чувствах добре. Бях отпаднала, вечно уморена, с огромен корем, вечно подут и все имах киселини.

Когато тръгнах на лекар, аз си мислех, че имам нещо на стомаха, язва или гастрит. Оказа се, че действително е гастрит, но имах и една болест, която се нарича ГЕРБ. И двете заболявания не са сериозни, но изискват спазването на диета.

След като започнах да се храня малко по-отбрано, една приятелка ми каза, че е направила прочистване на черния дроб и след това прочистване се е почувствала много добре, а тя има високо кръвно. Аз реших да пробвам, защото положението беше такова, че можех само да съжалявам, ако не бях опитала. И наистина се оказа така. Аз направих общо 4 прочиствания с капките Хепавитал за една година. След второто прочистване аз се почувствах наистина добре. Изчезна подуването, освободих се от напрежението, вечната умора, отпадналостта. По-добре съм вече и мога да кажа, че се чувствам така, както се чувствах преди да замина за чужбина и да работя там. Искам да ви кажа, че капките Хепавитал, които са за прочистване на черния дроб и жлъчката са отлично средство за подобряване на здравето.

Величка Кирилова от Русе

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.