https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

След прочистване на червата с капките Хепавитал, живея втори живот

0

Аз не съм правила, до този момент, прочистване на червата. Дори не съм знаела, че това прочистване на червата ще ми помогне толкова много

прочистване на червата

Прочистване на червата не съм правила, не и така целенасочено. Но, с капките Хепавитал постигнах точно това. За мое голямо учудване, тези капки ми дадоха не само усещане на лекота, за една свежест и енергия, но значително подобриха и здравето ми.

Аз, конкретно, започнах да ползвам капките Хепавитал, защото имам стеатоза. Получих я от лекарства. От разговори с лекари, и с други хора, които са имали стеатоза, аз разбрах че стеатозата от лекарства се лекува по бавно и по-трудно. Преминах медикаментозното лечение, и дойде ред на билките. избрах много внимателно и след дълго проучване капките Хепавитал. За мен беше важно да чуя мнение на хора, които са ползвали билковите капки Хепавитал. Освен това, чух много добри думи за Хепавитала и от една позната, която работи в аптека. И това ми беше достатъчно да си ги поръчам.

Много учудена останах от начина, по който капките Хепавитал оказаха влияние на червата ми. Толкова добро прочистване никога не ми се беше случвало. Аз по принцип съм си със стегнат стомах, затова за мен беше много положителен факта, че редовно ходя по голяма нужда и сега, след като вече не ги употребявам. Със сигурност ще проължа да се прочиствам и занапред с капките Хепавитал.

Мария Наумова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.