След последния скандал той реши да се поправи!

Това не е бил единствения скандал в нашето семейство. Заради проблемите с алкохола, които моят съпруг имаше, ние се карахме почти постоянно

скандал

А този, последния скандал, стана заради това, че за една вечер беше похарчил, или раздал, близо 500 лева! Не знам как се е случило, и не искам да знам. Това вече е в миналото. Единственото, което искам е, да продължи да се бори със зависимостта си към алкохола. Явно е осъзнал не толкова какво си причинява сам, а какво причинява на нас. Защото, ние не сме сами. Имаме две деца, които виждат и разбират какво се случва. Аз повече няма да си позволя да живея в компромиси. Не искам и не мога повече. Това е последното, което правя за него. Много се надявам, че най-после е решил да направи каквото е необходимо.

За да се справи с алкохолната зависимост, а и за да не живее в един постоянен скандал, моят съпруг полза капките Алкофитал. Билковите капки много му помагат да не пие. И ето, вече пет месеца той не е употребил никакъв алкохол. И аз се радвам за този напредък, защото ми се ще да вярвам, че ще е за постоянно. искам да е така, защото знам, че той не е лош човек, особено, когато не пие алкохол.

Маргарита Пеева от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.